Helyi bébiszitter közösséget hozott létre két pécsi orvosanyuka

2021. május 19.

Saját példából merítkezett két pécsi orvosanyuka, amikor létrehozta a helyi bébiszitter közösséget. Az volt a céljuk, hogy a hétköznapi zűrzavarban könnyen megtalálják a szülők a legmegfelelőbb gyermekfelügyelőt – írja a pecsaktual.hu.

Patrícia és Andrea a PTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetében dolgoznak, és úgy vélik, hogy nagyon fáradságos és hosszadalmas folyamat megfelelő gyermekfelügyeletet találni, ellenőrizni a gyermekfelügyelő hátterét, végignézni a tapasztalatait, megbizonyosodni a szakmaiságáról és meg is ismerni, ezért létrehozták a „PécsiSitter”-t 2020 szeptemberében.

A PécsiSitter közössége 19 főből áll. Különböző háttértörténettel és szakértelemmel rendelkező bébiszitterek közül válogathatnak a szülők, személyesen találkozhatnak is velük a munkába állás előtt, és azonnal menni is tudnak, ha arra van szükség. De nem csupán vigyáznak a gyerkőcökre, hanem tanulnak is velük, sőt, az idegen nyelvek korrepetálásában is tudnak segíteni. Ráadásul mindannyian elvégezték a gyermekelsősegély tanfolyamot is.

Forrás:

pecsaktual.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!