Dr. Than Péter MTA doktori értekezésének nyilvános vitája

2021. június 4.

Dr. Than Péter „A gonarthrosis epidemiológiai és kísérletes vonatkozásai, valamint modern endoprotetikai kezelése” című MTA doktori munkájának online nyilvános vitája 2021. június 9-én, délelőtt 11 órakor, az MTA Zoom rendszerében lesz, a 15/2020. (VIII. 17.) elnöki határozattal összhangban.

Az értekezés opponensei:

Csernátony Zoltán, az MTA doktora

Szendrői Miklós, az orvostudomány doktora

Varga Endre, PhD

 

Az értekezés és a tézisek megtekinthetők a real-d.mtak.hu/1277 honlapon.

Az online nyilvános vitában való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni és az online védés tájékoztatóját megtekinteni az Akadémia honlapján, a nyilvános vita meghirdetési felületén, az eseménynaptárban lehet:

mta.hu

Az online MTA doktori védésről hivatalos hang- és képfelvétel készül. Az online védésen résztvevők a regisztrációval tudomásul veszik, hogy az online nyilvános vitáról hivatalos információ nyújtására kizárólag az MTA jogosult, a résztvevők önálló hang- és képfelvétel készítésére nem jogosultak.

A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen is, a hozzászólást aláírásával vállalva - a védést megelőző nap 12 óráig a Doktori Tanács Titkársága tudományterületileg illetékes szakreferensének megküldve - észrevételt tehet.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!