X. Jubileumi Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia - november 12-13.

2021. szeptember 10.

Kedves Hallgatók!

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata idén is, immáron 10. alkalommal rendezi meg nemzetközi, számos tudományterületet összefogó szakmai programját, a X. Jubileumi Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát (IDK2021). Rendezvényünknek a korábbi évekhez hasonlóan - amennyiben a járványügyi helyzet is megengedi - a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kar épülete ad otthont, 2021. november 12-13. között.

Valamennyi tudományterületről várjuk doktoranduszok, valamint kimagasló tudományos munkássággal rendelkező graduális hallgatók jelentkezését.

A kutatási eredmények bemutatására tudományos előadás vagy poszter formájában nyílik lehetőség. A konferencia elsődleges nyelve angol, magyar nyelvű prezentációkat csak korlátozott számban fogadunk el.

A rendezvény tudományos tartalmának szélesebb körben való megismertetése érdekében előadóink számára publikálási lehetőséget biztosítunk a konferencia ISBN számmal ellátott tanulmánykötetében.

Regisztráció és absztraktbeküldés határideje:

2021. október 1.

Tanulmányok beküldésének határideje:

2022. január 7.

Regisztrációs díj (jelenléti konferencia esetén):

20.000 Ft

Weboldal:

Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia

Amennyiben kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, forduljon bizalommal a szervezőbizottság tagjai felé az info.idk@pte.hu e-mail címen!

 

Üdvözlettel:

Pécsi Tudományegyetem

Doktorandusz Önkormányzat

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!