Kooperatív Doktori Program Nemzetvédelmi Alprogram - pályázat

2021. szeptember 16.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) útján meghirdette a Kooperatív Doktori Program Nemzetvédelmi Alprogram (NVKDP) 2021. évi pályázati felhívását.

Az NVKDP célja, hogy a nemzetstratégiai ágazatra fókuszálva célzottan támogassa a tudományos életutakat és a hazai kutatói utánpótlást, azokat a fiatalokat, akik szakmai ismereteiket a legfrissebb tudományos kutatási eredményekkel kívánják gyarapítani, és elkötelezettek tudásuk nemzetvédelmi területen való hasznosításában. A cél elérése érdekében az NVKDP-ben részt vevő doktori hallgatók vállalati együttműködésben, a felsőoktatási doktori iskolák intézményes keretei között dolgozzák fel témájukat.

Az NVKDP pályázati felhívását, valamint a letölthető pályázati dokumentumokat az NKFI Hivatal honlapján, az alábbi linken érhetik el:

nkfih.gov.hu

 

A hallgatók pályázatukat a kfivelemeny.nkfih.gov.hu felületen tudják benyújtani.

Az NVKDP-re való jelentkezésre 2021. szeptember 14-től 2021. október 14-ig van lehetőség.

Azok a hallgatók, akik nemzetvédelmi témában pályázatot nyújtottak be a Kooperatív Doktori Program 2021. évi kiírására, pályázatukat az NVKDP-re is beadhatják, ugyanakkor nyilatkozniuk kell arról, hogy az NVKDP-ösztöndíj elnyerése esetén a KDP-re benyújtott pályázatukat visszavonják.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!