Kooperatív Doktori Program Nemzetvédelmi Alprogram (NVKDP) pályázati kiírása

2021. szeptember 20.

pályázati felhívás

 

Megjelent a Kooperatív Doktori Program Nemzetvédelmi Alprogram (NVKDP) 2021/2022-es tanévre vonatkozó pályázati kiírása.

 

A részletes pályázati felhívás, valamint a letölthető pályázati dokumentumok az NKHI Hivatal honlapján érhetők el: https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/kooperativ-doktori-program-nemzetvedelmi-alprogram-nvkdp-2021/palyazati-kiiras

 

Az NVKDP-re való jelentkezés 2021. szeptember 14-én kezdődött, és 2021. október 14-én zárul. A pályázatokat a https://kfivelemeny.nkfih.gov.hu  felületen történt regisztrációt követően lehet benyújtani.

 

A pályázat feltételei megegyeznek a Kooperatív Doktori Program már ismert pályázati feltételeivel:

Pályázat benyújtására azon doktori tanulmányokat folytató hallgatók jogosultak, akik a komplex vizsgát még nem teljesítették, illetve azok, akik a pályázat benyújtása előtt a fogadó felsőoktatási intézmény által a 2021/2022. tanévre meghirdetett doktori képzésre 2021-ben bármely munkarendben felvételt nyertek.
A NVKDP ösztöndíjas jogviszony időszaka alatt az igénylőknek az általuk választott partnerszervezetnél munkavégzésre irányuló jogviszonnyal vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonnyal kell rendelkezniük, amelyért díjazásra jogosultak.
A NVKDP ösztöndíjas hallgatók egységesen nettó 400 000 forint havi támogatásban részesülnek minimum 24, maximum 43 hónapon keresztül.
Az ösztöndíjas jogviszony kezdete a NVKDP 2021-es pályázati felhívás esetében egységesen 2022. február 1., más időpontban az ösztöndíjas jogviszony nem kezdhető meg.
A pályázathoz szükséges befogadó nyilatkozat aláírásában a PTE Doktori Iroda közreműködik, a nyilatkozatot a pályázónak a Doktori Irodán (PTE Rektori Hivatal, 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4., 2. emelet 223.) kell leadnia, aláírás után pedig innen kerül vissza a hallgatóhoz, hogy a pályázatot be tudja nyújtani. Közvetlenül rektorhoz benyújtott befogadó nyilatkozatot nem fogadnak.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!