Speciális inkubátort kap a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika a Pécsi Első Lions Clubtól

2022. május 24.

Egy speciális inkubátor beszerzéséhez járult hozzá a Pécsi Első Lions Club, mely még áprilisban rendezett jótékonysági bált. Ennek teljes bevételét a Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának ajánlotta fel. Az adományt május 23-án adták át.

Az univpecs.com információja szerint különleges volt a jótékonysági bál műsora: két tizenéves kislány bűvölte el zenei játékával a közönséget, akik mindketten fogyatékkal élnek. Kopa Dorottya 8. osztályos vak kislány zongorázott, és Bencze Sára 7. osztályos hallássérült kislány fuvolázott.

Rengeteg tombola-adomány érkezett, és sokan, akik nem tudtak eljönni a rendezvényre, a klub számlájára utalták a regisztrációs díjat, illetve plusz segítségüket. Az adományok összege elérte a 800 ezer forintot.

Ennek ünnepélyes átadása május 23-án zajlott a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán. Az összeggel egy olyan speciális inkubátor beszerzéséhez járul hozzá a Pécsi Első Lions Club, mely az újszülött babák klinikán belüli, biztonságos szállítását segíti.

Forrás:

UnivPécs.com

Fotó:

Csortos Szabolcs

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!