Pályaválasztásról felsőfokon

2022. október 3.

A Pécsi Tudományegyetem harmadszor rendezi meg kiemelt beiskolázási rendezvényét, az Irány a PTE! Kultúrfesztet a pécsi Expo Centerben október 14-én.

A pályaválasztási fesztivál célja, hogy a leendő egyetemi hallgatókat megismertessék a Pécsi Tudományegyetem által kínált széles képzési és szolgáltatási portfólióval, de bemutatják azt is, hogy a PTE sokkal több, mint egy felsőoktatási intézmény a sok közül: a “PTE Családba” tartozni egy életre meghatározó élményt jelent.

A hagyományos, standos kiállítótér mellett szakmai előadásokkal, tanácsadásokkal, az egyetemi fesztiválhangulatot idéző koncertkavalkáddal, valamint nyereményjátékokkal várják a középiskolásokat, pedagógusaikat és szüleiket a rendezvényre.

“Szeretnénk, ha egy napra minden érdeklődő belecsöppenne abba a világba, abba a hangulatba, amit Pécs és a Pécsi Tudományegyetem kínál” - mondta Győrffy Zoltán kapcsolati igazgató, aki hozzátette, hogy az új felvételi szabályok ismertetése mellett a karok kínálatán és a kollégiumi lehetőségeken át az egyetemi sportéletig és diákversenyekig minden területről kaphatnak információt az érdeklődők, ráadásul négy olyan fellépő is lesz, akik kötődnek az egyetemhez.

A Kultúrfeszten fellép a Made in B, O'Sullivan, Mehringer és Pixa, dalszerző kurzust tart Beck Zoltán, a PTE adjunktusa, a 30Y együttes frontembere. A rendezvényen ott lesznek a PTE kiemelt partnerei, így Pécs városa is, akikkel a közös marketingstratégiai összehangolásért “Városmarketing Stratéga” díjat kapott az egyetem.

A több hazai és nemzetközi szakmai díjat nyert Kultúrfeszt látogatása október 14-én, pénteken 10 órától 17 óráig ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A program részletes információit a kapcsolódó honlapon, valamint a hivatalos Facebook-eseményben teszik közzé a szervezők.

Forrás:

PTE

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!