Ezt meg hogy csináltad? - Dr. Berényi Károly

2022. november 18.

A ”Hallgatói és dolgozói jóllét Well-Being” nyertes pályázatok közül az alábbi programra is várjuk szeretettel az érdeklődőket.

Ezt meg hogy csináltad?! – Mesélj róla!

November 28-án 15:30-kor szeretettel várunk minden hallgatót és munkatársat egy kedves délutáni teázásra és/vagy kávézásra, ahol következő előadónk, Dr. Berényi Károly történetét és életét ismerhetjük meg picit közelebbről.

A finom teát és kávét minden résztvevő számára biztosítjuk!

Az esemény nyitott, bárki ellátogathat, előzetes regisztráció nincs.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

 

Dr. Berényi Károly:

„2006-ban végeztem itt, a pécsi orvosi egyetemen. Aztán rezidensképzés helyett gyógyszercéghez szegődtem, közel három év alatt, három cégnél voltam orvoslátogató. Onnan váltottam az ellentétes irányba: megelőző orvostan és népegészségtan rezidensként léptem be az egyetem kötelékébe. Közben szereztem tréneri képesítést, orvos közgazdász majd később egészségügyi menedzsment szakértő végzettséget. Most már több, mint 10 éve lettem földtulajdonos, lassan 2 hektárossá duzzadó területen egyeztetem az elképzeléseinket a természet akaratával. Szeretem látni, ahogy a fizikai és szellemi erőfeszítéseimnek eredménye lesz, ebben pedig a természet a legjobb partner. Büszke vagyok arra a kurzusomra, amelyik minden félévben körülbelül az első percben telik be, a munkahelyen az oktatás adja azt a pozitív élményt, amit a természetben a kertészkedés, a barkácsolás, az építkezés, vagy csak egy fa elültetése. Törekszem arra, hogy csak olyan dolgokkal foglalkozzak, ami érdekel és számomra fontos. Lényeges, hogy amit csinálunk, azt lelkesedéssel, odaadással csináljuk és merjünk kiállni a gondolatainkért még akkor is, ha legtöbben nem értenek velünk egyet.”

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!