Ez a PTE ÁOK új honlapja.  |  Vissza a régi honlapra

Pályázati felhívás 3 hónapos szakmai gyakorlatra Japánban

2011. február 23.

A PTE ÁOK Dékánja és a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottsága pályázatot hirdet a japán Saitama Orvosegyetemmel kötött csereegyezmény alapján 3 hónapos szakmai gyakorlatra.

 

Pályázati felhívás 3 hónapos szakmai gyakorlatra JapánbanA PTE ÁOK Dékánja és a Nemzetközi Kapcsolatok Bizottsága pályázatot hirdet a japán Saitama Orvosegyetemmel kötött csereegyezmény alapján 3 hónapos szakmai gyakorlatra.

Pályázhat az Orvostudományi Kar bármely 40 év alatti oktatója a Saitama Orvostudományi Egyetem bármelyik intézetébe, klinikájára.
A szakmai gyakorlat 2011. április 1. és december 31. között végezhető, 3 hónapos időintervallummal. A gyakorlat kezdetét a jelentkezőnek kell meghatároznia a pályázatában. A fogadóegyetem térítés nélkül nyújt szállást az egyetem orvos szállóján.

Az utazási költség (repülőjegy) részben a PTE Alapítványhoz beadott pályázat segítségével biztosítható (maximum 100 000,- Ft kapható). A fennmaradó összeget az Általános Orvostudományi Kar fedezi.

A kint tartózkodás egyéb költségeinek (étkezés, egészségbiztosítás) fedezésére a Kar vezetése havi 120 000,- Ft ösztöndíjat biztosít.
A pályázatokat nyomtatott formában, a PTE ÁOK Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának Irodájába (Szigeti u. 12. 1. em., kis dékáni tanácsterem mellett) kérjük leadni Tomózer Anettnek (érdeklődni lehet ugyanitt: telefon: 6358, email: anett.tomozer@aok.pte.hu).

Kérjük, a pályázat tartalmazza a pályázó publikációs listával kiegészített szakmai önéletrajzát, a kiutazás tervezett időpontját, a szakmai gyakorlat helyét (klinikát, intézetet), rövid leírást a gyakorlat céljáról, várható hasznáról, és az itthoni intézetvezető támogató javaslatát.

Beadási határidő: 2011. február 28.

A pályázatok elbírálását a Dékán által vezetett bírálóbizottság végzi 2011. március 11-ig.

A döntésről a pályázókat emailben értesítjük. Az email címet a pályázatban kérjük megadni.

Prof. Dr. Menyhei Gábor

A PTE ÁOK Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának elnöke

Dokumentum(ok)