Ünnepélyes játszótér-átadás a Gyermekklinikán

2011. október 12.

MEGHÍVÓ

  Tisztelettel és szeretettel várjuk a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinikáján 2011. október 28-án, az idén nyáron bejegyzett Eurakvilo Alapítvány által szervezett, kizárólag adományokból épült játszótér átadására.

Az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány kuratóriuma a pécsi Gyermekklinika Onkohematológiai Osztálya melletti kicsi füves területre megálmodott egy játszóteret. Ennek az álomnak a megvalósulásában a támogatóink a következők voltak: Eurobinia Kft, Paska család, Bioten Kft., Gledicia Kft., Hepik Bt., Mecsek Erdészeti Zrt.,  Precíz Kft.

A vonatkozó biztonsági szabványnak megfelelő játszótéren a gyógyuló gyermekek játszhatnak, feltöltődhetnek. A játszótér örömöt okoz azoknak a gyermekeknek is, akik túl vannak az aktív kezelésen, és rendszeres időközönként kontrollra járnak a klinikára. Alapítványunk kuratóriumának tagjai saját tapasztalatuk alapján határozottan állítják, hogy a babaházba való bejutás 160 cm feletti testmagasság esetén is örömet nyújt.

 Az ünnepélyes átadásra október 28-án 11:00-kor a PTE Gyermekklinika udvarában kerül sor. Ennek során átadjuk a játszótér kulcsát Molnár Dénes intézetvezető egyetemi tanárnak, illetve megköszönjük támogatóinknak a játszótér létrehozásában nyújtott segítséget.

Az ezt követő sajtótájékoztató során mondanánk el a játszótér létrehozásának rövid történetét, illetve alapítványunknak a Dél-Dunántúli Régió gyermekonkológiai és otthoni gyermekhospice ellátását segítő további terveit.

A sajtótájékoztatót követően szeretettel látjuk vendégül (házi sütésű sütemények, pogácsák, tea, kávé, üdítő) a játszótér melletti „Onkológiai Kisházban”.

                                                                    

  

dr Ottóffy Gábor

                                                           kuratórium elnök, Eurakvilo Alapítvány

és

osztályvezető csecsemő-gyermekgyógyász,
klinikai onkológus, hematológus szakorvos
PTE KK Gyermekklinika
Onkohematológiai Osztály
7621 Pécs József A. u.7.
Email: gabor.ottoffy@aok.pte.hu
Tel: 20/8245283

 Pécs, 2011. október 12.

 

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!