Vizsgajelentkezések a szerverleállás idején

2012. január 24.

 

Tisztelt Hallgatók!

Biztosan tapasztalták, hogy a központi szerverfarmon bekövetkezett műszaki hiba miatt a PTE informatikai rendszereinek elérésben fennakadások tapasztalhatók. A PTE felvette a kapcsolatot a hibát okozó eszköz szállítójával és közösen dolgoznak a hibás eszköz garanciális  javításán illetve cseréjén.

Az ETR rendszer leállása ellenére arra szeretném kérni Önöket, hogy eredeti jelentkezéseik alapján jelenjenek meg a vizsgákon az Intézetekben.

Azok hallgatók, akik a rendszer hibája miatt nem tudtak feljelentkezni a mai (2012. január 24-i) vizsgára, jelenjenek meg az Intézetben, ahol a vizsga létszámkorlátjára való tekintettel zajlik a vizsgáztatás.

Azok a hallgatók, akik a holnapi (2012. január 25-i) vizsgára szerettek volna jelentkezni és eddig még nem tették meg, kérem e-mailben jelezzék a Tanulmányi Hivatal munkatársainak a különös problémára való tekintettel a mai napon 10:00-ig. A rendszer helyreállása után a vizsgajelentkezés szabályait figyelembe véve regisztrálásra, értesítésre kerülnek.

Köszönjük szépen szíves megértésüket és együttműködésüket.

Üdvözlettel:

Varga Zsuzsanna
mb. hivatalvezető

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!