Magyar Fogorvosok Egyesülete – Árkövy Vándorgyűlése – Alumni találkozó

2012. július 31.

Pécs, 2012. szeptember 20-22.

Magyar Fogorvosok Egyesülete – Árkövy Vándorgyűlése – Alumni találkozó

A Magyar Fogorvosok Egyesülete 2012. szeptember 20-22 között Pécsett rendezi meg az Árkövy Vándorgyűlést, a magyar fogorvos szakma legnagyobb találkozóját.

A szakorvosi találkozó a  Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont-ban kerül megrendezésre (7622 Pécs, Universitas u. 2/A). Az Árkövy Vándorgyűlés kapcsolódó rendezvénye, az Árkövy Dental Expo szakkiállítás és vásár szintén itt kerül megrendezésre. A három napos vándorgyűlés a szakmapolitika problémáival, helyzetével szeretne foglalkozni, és természetesen a fogorvosi szakkérdések is terítékre kerülnek az implantológia, a megtartó fogászat, vagy éppen a fogpótlástan területéről. Az Árkövy Vándorgyűlésre az ország minden részéről érkeznek fogorvosok, így remek alkalom adódik egy alumni találkozó megrendezésére is.

A rendezvény keretében lehetőséget szeretnénk biztosítani öregdiákjaink számára, hogy megismerkedjenek a Kar Alumni – Programjával, s csatlakozzanak hozzá. A rendezvény során kérjük keresse fel szakmai pultunkat, ahol bővebb információt kínálunk a kari alumni rendszer működéséről, lehetőséget biztosítunk a regisztrációra,  s  előzetes jelzés alapján segítséget nyújtunk az évfolyam találkozók megszervezésében is, az Árkövy Vándorgyűlés időpontjával párhuzamosan.

Az évolyam, csoporttalálkozók lebonyolításának igényét a Kar alumni – referense felé kérjük jelezni a zsofia.duga@aok.pte.hu e-mail címen!

Árkövy Vándorgyűlés meghívó

Árkövy Vándorgyűlés részletes program

Árkövy Vándogyűlés regisztrációs információk

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!