III. Neurostimulációs Szimpózium Pécs, 2012. október 12-13.

2012. október 11.

Mediterrán hangulatú városunk harmadik alkalommal ad otthont a Neurostimulációs Szimpóziumnak. A neurostimuláció korunk egyik legprogresszívebben fejlődő idegsebészeti módszere, amely terápiás lehetőségként Magyarországon még kevéssé ismert.

III. Neurostimulációs Szimpózium Pécs, 2012. október 12-13.

Corso Hotel Pécs
7626 Pécs, Koller u. 8. 
 
Tisztelt Kollégák, Hölgyeim és Uraim!
 
Mediterrán hangulatú városunk harmadik alkalommal ad otthont a Neurostimulációs Szimpóziumnak. A neurostimuláció korunk egyik legprogresszívebben fejlődő idegsebészeti módszere, amely terápiás lehetőségként Magyarországon még kevéssé ismert.
 
A szimpózium célja, hogy a résztvevőket megismertessük azokkal a terápiás lehetőségekkel, amelyek a különféle mozgászavarok, krónikus fájdalom szindrómák, epilepszia, spasticitás, és egyes pszichiátriai kórképek kezelésére szolgálnak. A szimpóziumot nem csupán a fenti betegségekkel foglalkozó (neurológus, idegsebész, pszichiáter) szakemberek részére ajánljuk, hanem kardiológusok, szívsebészek, epileptológusok, rehabilitációs orvosok, reumatológusok, családorvosok, Ph.D és orvostanhallgatók számára is, akik találkozhatnak ezekkel a kórképekkel.
 
Neves hazai és külföldi szakembereket hívtunk meg azzal a szándékkal, hogy megismertessék Önökkel a neurostimuláció indikációit képező kórképeket, és tájékoztatást kapjanak azokról a modern terápiás lehetőségekről, amelyek a hazai viszonyok között is már rendelkezésünkre állnak.
 
Pécs októberben mutatja egyik legszebb arcát. A rendezvény résztvevőivel meglátogatjuk az Európai Uniós támogatással felújított Zsolnay Kulturális Negyedet, ahol világhírű mestermunkák megtekintésére nyílik lehetőség, amit egy gálavacsorával, és helyi borok kóstolásával igyekszünk még emlékezetesebbé tenni.
 
Szeretettel várjuk jelentkezésüket.
 
Dóczi Tamás Dr. Sci. 
egyetemi tanár
 
Komoly Sámuel Dr. Sci.
egyetemi tanár
 
Balás István Ph.D Habil.
egyetemi docens
 
 
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!