Megváltozott a látogatási idő a 400 ágyas klinikán

2012. november 15.

Időlegesen módosítják a látogatási időt az átalakítás alatt álló 400 ágyas klinikán, annak érdekében, hogy az építkezés mellett a gyógyító munka is minél zavartalanabbul folytatódhasson. A Klinikai Központ vezetése a látogatók és betegek megértését és türelmét kéri.

Elindult a 400 ágyas klinika felújítása, amely révén 2014 nyarára az európai sztenderdeknek megfelelő komfortszint várja majd a betegeket. A munkálatok azonban időleges kellemetlen-ségekkel is járnak, így annak érdekében, hogy a betegek ellátását semmi se zavarhassa, november 15-ei kezdettel átalakul a beteglátogatás rendje a klinikán: a látogatásra délután 15 és 18 óra között nyílik lehetőség. A Klinikai Központ vezetése a látogatók és a betegek megértését és türelmét kéri a remélhetőleg ideiglenes intézkedés miatt.

Az építkezés ideje alatt a Klinikai Központ egyes szervezeti egységei az épület meghatározott részein változatlanul üzemelnek - így az I. sz. Belgyógyászati Klinikához, a II. sz. Belgyógyászati Klinika és Nephrológiai Centrumhoz tartozó, eddig is itt működtetett osztályok, a Laboratóriumi Medicina Intézet, a Radiológiai Klinika, a Nukleáris Medicina Intézet, valamint a Térségi Szűrő és Diagnosztikai Központ. Ezen intézetek azonban az építkezés kezdetétől nem a 400 ágyas klinika eddigi főbejáratán, azaz nem az Ifjúság útja, hanem a Honvéd utca északi részén található bejárat felől közelíthetőek meg.
Ez alól kivételt képez a Nukleáris Medicina Intézet - ahol az izotópvizsgálatokat végzik -, amely megközelíthetősége kizárólagosan a Szívgyógyászati Klinika Ifjúság útja felőli főbejáratán keresztül lehetséges.

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!