XXI. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat

2013. január 14.

Tisztelt Dékán Úr!

Engedje meg, hogy ezúton is tájékoztassuk a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ
huszonegyedik alkalommal történő meghirdetéséről. A Magyar Innovációs Alapítvány az erkölcsi és anyagi elismeréssel azokat a társaságokat, ill. vállalkozókat kívánja jutalmazni, amelyek/akik a 2012. évben kiemelkedő üzleti hasznot értek el jelentős műszaki, gazdasági innováció megvalósításával.

A Magyar Innovációs Nagydíjon kívül további innovációs díjak is átadásra kerülnek, úgymint:

-    a Nemzetgazdasági Minisztérium 2012. évi "Ipari Innovációs Díja"

-    a Vidékfejlesztési Minisztérium 2012. évi "Agrár Innovációs Díja" és "Környezetvédelmi Innovációs Díja"

-    a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2012. évi Innovációs Díja

-    a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2012. évi Innovációs Díja.

A legeredményesebb, 2007 után alapított innovatív mikro- vagy kisvállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség Innovációs Különdíját kapja.
A díjakat elismert, tudományos szakemberekből, pénzügyi és gazdasági vezetőkből álló zsűri ítéli oda. A zsűri elnöke a nemzetgazdasági miniszter.

Az összes, sikeres innovációt benyújtó pályázó elismerő oklevélben részesül. A sikeres innovációk rövid összefoglalóját az Alapítvány külön kötetben és a világhálón is megjelenteti.

A díjkiosztó ünnepségre 2013. március végén kerül sor a Parlamentben. Az innovációs díjakat a tárcák, ill. intézmények vezetői nyújtják át.

Kérjük szíves segítségét, hogy a mellékelt pályázati lehetőségről minél szélesebb kör tudomást szerezhessen, nem csak az elismerés céljából, hanem döntően azért, hogy a 2012. évi sikeres hazai innovációkat megismerhesse a széles közvélemény.

Együttműködésüket előre is köszönjük.

Tisztelettel,

Prof. Závodszky Péter
a Kuratórium elnöke


Bővebb információ: innovacio@innovacio.hu