Romhányi-ösztöndíj pályázati felhívás

2013. április 19.

A 3/2012 (07.25) sz. ÁOK Dékáni Utasítás D. melléklete alapján az Általános Orvostudományi Kar Ifjú Kutató (ÁOK-IK) Romhányi-ösztöndíj pályázati felhívást tesz közzé.

Pályázatok elektronikus beérkezésének határideje: 2013. május 6. (hétfő)
Pályázatok elbírálásának határideje: 2013. május 31. (péntek)
Pályázati támogatás folyósítása: 2013. június

Az ÁOK-IK-2013 pályázati felhívásra benyújtott pályázatokat a Bíráló Bizottság a Dékáni Utasítás D/7. pontja szerint bírálja el.

A Dékáni Utasításban leírtakon felül pályázati feltétel, hogy az Ifjú Kutató tudományos diákkörös hallgatót neveljen, a hallgatót TDK konferencián absztrakttal/előadással szerepeltesse, továbbá a TDK konferencián zsűritagként részt vegyen, ha erre felkérik.
Kiterjesztésre kerül az ÁOK-IK-2013 pályázati felhívásra pályázatot benyújtó pályázók köre az alábbiak szerint: A dr. med., dr. med. dent., dr. pharm végzettségű PhD fokozattal rendelkező kutatók mellett az egyéb végzettségű, de az ÁOK-n PhD fokozattal rendelkező kutató is pályázhat.

A pályázatokat a Tudományos Dékánhelyettes Úrnak címezve a palyazatok@aok.pte.hu email címre szükséges pdf formátumban beküldeni. További információ kérhető Dr. Bognár Rita pályázati koordinátortól (rita.bognar@aok.pte.hu, tel.: 36076) az ÁOK Pályázati és Innovációs Irodán.

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!