Prima-díjas Prof. Kovács L. Gábor

2013. október 19.

Hetedik alkalommal adták át a Baranya Megyei Prima díjakat Pécsett, a Zsolnay Negyedben, október 18-án. Az elismerést Kiss Endre, a VOSZ baranyai elnöke és Tiffán Zsolt, a Baranyai Közgyűlés elnöke adták át. Tudomány kategóriában Kovács L. Gábor professzor az idei nyertes.

 

„Ha valaki a kutatás világából jött és a gazdasági élet szereplőitől kap kitüntetést, az egy különlegesség. Különlegesség azért, mert úgy érzem, hogy azt példázza, hogy a mai világban megszűnt a tudomány fellegvár-jellege, megszűnt a gazdasági életnek az elkülönültsége, és kizárólag az érintkezési pontok számítanak. Ez viszi előre a világot." - köszönte meg Kovács L. Gábor professzor a kitüntetést.

Ami pedig az országos díjat illeti: a 2013. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának harminc jelöltje közül - a szakmai elismerésen kívül - a közönség által legtöbb szavazatot kapott Prima a Demján Sándor által felajánlott Közönségdíjban részesül. Dr. Bachman Zoltán, a PTE PMMIK professzora jelölt a „Magyar építészet és építőművészet" kategóriában.

Szívből gratulálunk az elismeréshez!

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!