Erasmus+ Pályázati felhívás

2013. december 17.

Kedves Fejlesztési Koordinátorok!

 

Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy 2013. december 12-én megjelent az Erasmus+ pályázati felhívás, mely az Európai Unió következő 7 éves programja az Oktatás, Tréning, Fiatalság és Sport területén, és amelynek hivatalos neve „CALL FOR PROPOSALS 2013 — EAC/S11/13”. A program honlapja az összes szükséges dokumentummal együtt itt elérhető: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/index_en.htm

A program 2014 januárjától egészen 2020 végéig tart, és 14,7 millárd Euróval gazdálkodik, amely 40%-os növekedést jelent a büdzsében az előző ciklushoz képest.

A három kulcsterület mellett külön szerepel a Jean Monnet és a Sport tématerület. Kérek mindenkit, hogy ha bizonytalan abban melyik felhíváshoz rögzítsen pályázati javaslatot, keressen bennünket bizalommal. Fontos még, hogy az itt megadott határidők csak az adott kulcsterületen szereplő alfelhívások közül a legközelebbi határidőt jelzik, mellette még lehetnek alfelhívásonként további határidők is, ezért fontos mindegyiket külön megnézni a programban. 

 

PTE ÁOK

Pályázati és Innovációs Iroda

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!