Szeptember 29-től a 400 Ágyasban működik a Sürgősségi Osztály

2014. szeptember 29.


Új Dunántúli Napló - 2014-09-29 - 15. oldal

Szeptember 29-én reggel 8 órától a megújuló 400 ágyas klinikában várják a sürgősségi betegellátásra szorulókat a jelenlegi Rákóczi úti telephely helyett. Az új sürgősségi osztály korszerű eszközparkkal és felkészült orvoscsapatokkal fogadja a betegeket.
Az új sürgősségi osztály szemléletváltást is jelent, hiszen az egykapus rendszernek köszönhetően nem kell a betegeket az egyik helyről a másikra küldeni; kivéve az akut gyermekellátás, a szülészeti- nőgyógyászati, a pszichiátriai, valamint a traumatológiai ellátás esetében. A szakmaspecifikus ambuláns ügyeleti ellátás ezen területek esetében megmarad azokon a klinikákon, ahol eddig is volt. A traumatológiai ellátás a 400 ágyas épületének teljes elkészültéig, azaz jövő nyárig még az Akác utcában marad, de ezen kívül az összes sürgősségi ellátás - így a neurológiai, az urológiai és a fül-orr-gégészeti, továbbá a bőrgyógyászati ügyelet is - a 400 ágyas épületében működik tovább szeptember 29-én, hétfőtől.
Miután a 400 ágyas átépítése és a parkolóház kialakítása még folyamatban van, a sürgősségi osztályra érkezők türelmét kérjük. Azok, akik beteggel érkeznek, jogosultak behajtani a sürgősségi osztály bejáratához.
A Klinikai Központ vezetése elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért, és előre köszönjük együttműködésüket, türelmüket.

TIOP-2.2.2-08/2-2010-0001 számú "Janus Pannonius Sürgősségi Program - Korszerű sürgősségi ellátás a történelmi régióban"

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!