Állásokat és gyakorlati helyeket kínálnak a PTE rendezvényén

2015. március 23.

pecsiujsag.hu - 2015-03-22 

Idén márciusban immáron tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a karriertervezéssel, álláskereséssel foglalkozó eseményét. Az Állás- és Szakmai Gyakorlati Börzével egy napon rendezik meg a PTE Szakkollégiumi Napot, melynek keretén belül tíz szakkollégium méri össze tudását a „migráció problémája Magyarországon és az Európai Unióban" témakörben.

Az érdeklődők első kézből kapnak segítséget személyes céljaik átgondolásához, információkat az önéletrajz megírásától egészen egy állásinterjún való megfelelő szereplésig, továbbá minden résztvevő karriertervezéssel foglalkozó kiadvánnyal lesz gazdagabb. Előadások keretében kapnak felkészítést az önmegvalósítás, az interjús stressz kezelése, a bértárgyalás, a külföldi munkavállalás témákkal kapcsolatban.

Az Állás- és Szakmai Gyakorlati Börzével egy napon rendezik meg a PTE Szakkollégiumi Napot, melynek keretén belül tíz szakkollégium méri össze tudását a „migráció problémája Magyarországon és az Európai Unióban" témakörben. A szervezők gondoltak azokra is, akik még bizonytalanok magukban, terveikben, ezért alsóéves és végzős hallgatóknak előzetes Állásbörze felkészítő workshopokat is szerveznek.

A programokkal és a regisztrációval kapcsolatban ide kattintva érhető el további információ.


Időpont: március 25. (szerda), 10 óra
Helyszín: Zsolnay Kulturális Negyed, E78 (Zsolnay V. u. 37.)

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!