Pályázati felhívás Erasmus+ személyzeti képzésre

2015. április 1.

Pályázati felhívás 2014/15. tanévi személyzeti képzésre adminisztratív dolgozók, és nem-oktatói funkciót is ellátó oktatók részére.

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot ír ki a 2014/2015. tanévre adminisztratív (nem-oktatói munkakörben) dolgozók, illetve oktatói, tanári munkakörben alkalmazott, de adminisztratív feladatokat is ellátó dolgozók részére a mobilitási programban való részvételére. A mobilitási típus neve: személyzeti képzés (staff training).

 Beadási határidő: 2015. június 11.

A pályázatot a központi pályázati kiírás alapján az elektronikusan kitöltött, nyomtatott és aláírt pályázati űrlapon kell benyújtani a PTE Oktatási Igazgatóság  Erasmus Irodájára (7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. 235-ös iroda) valamint a kitöltött pályázati űrlapot a közvetlen felettes támogató soraival MS Word formátumban Németh Judit intézményi Erasmus koordinátornak nemeth.judit@pte.hu e-mail címre.

A pályázatról bővebb kari információ szerezhető személyesen a Nemzetközi Kapcsolatok Irodában Tomózer Anett Kari Erasmus koordinátortól. (Elméleti tömb, I. emelet).

erasmusoffice@aok.pte.hu  Tel: 72/536-358

Letölthető dokumentum(ok)

Pályázati kiírás
Adminisztratív munkaterv
Pályázati űrlap

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!