Nemzetközi honlapfejlesztési ismeretek és web 2.0 ötletek, módszerek, technikák c. online kurzus

2015. szeptember 4.

2015. szeptember 7-től a Tempus Közalapítvány szervezésében

Kedves Hölgyem/Uram!

A Tempus Közalapítvány az Európai Felsőoktatási Térség reformja (559232-EPP-1-2014-1-HU-EPPKA3-BOLOGNA) projekt keretében felsőoktatási intézmények számára Nemzetközi honlapfejlesztési ismeretek és web 2.0 ötletek, módszerek, technikák címmel online kurzust szervez.

A kurzus 2015. szeptember 7. és november 10. között valósul meg Abonyi-Tóth Andor, az ELTE Informatikai Kar oktatójának közreműködésével. A kurzus épít a 2013 és 2014 folyamán, a Campus Hungary program keretében a Tempus Közalapítvány által felsőoktatási intézményi munkatársak számára szervezett Nemzetközi honlapfejlesztési kurzus tematikájára, illetve kiegészíti azt.

A kurzus wordpress online felületen interaktív formában valósul meg. A hetenként új bejegyzésekkel bővülő blog célja, hogy a felsőoktatási intézményi portálok nemzetköziesítésének folyamatát segítse azáltal, hogy a többnyelvű tartalmak publikálására vonatkozó technikai, valamint módszertani kérdésekkel, jó gyakorlatokkal kapcsolatos bejegyzéseket közöl. A blogbejegyzésekhez megjegyzések fűzhetőek, így a blog lehetőséget ad az adott kérdés szélesebb körű megvitatására, az intézményi gyakorlatok bemutatására, a problémák felvetésére, amelyek hozzájárulhatnak a nemzetköziesítés terén végzett tevékenységek hatékonyságának növeléséhez.

FONTOS! A kurzus elvégzése ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A kurzus bármikor szabadon végezhető, de online konzultációra csak a megadott időszakban van lehetőség. A kurzus elvégzése nem jár kötelezettségekkel, így arról igazolást sem kapnak a résztvevők. Kérjük, regisztrációhoz töltse ki a http://bit.ly/tkahonlap címen található űrlapot.

A blog a https://nemzetkozihonlap.wordpress.com/ címen érhető el. A bejegyzések olvasásához jelszó szükséges, amelyet az regisztrációs űrlap elküldése utáni megerősítő oldalon talál. Kérjük jegyezze fel magának a jelszót!

Regisztráció

Kurzusfelület

 

Szeretettel várjuk a kurzuson!

Üdvözlettel:

Besze Szilvia / Ms. Szilvia Besze
koordinátor / co-ordinator
Tempus Közalapítvány / Tempus Public Foundation
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., 1438 Budapest 70, Pf. 508.
T: (+36 1) 237 1300 / 132 |  F: (+36 1) 239 1329
www.tka.hu  |  www.oktataskepzes.tka.hu