Az Amgen Scholars Program pályázata 2016

2016. február 8.

Az Amgen Scholars Europe Program lehetőséget biztosít a pályázat alapján kiválasztott egyetemi, főiskolai hallgatóknak, hogy néhány, Európa vezető felsőoktatási intézményében saját kutatási tapasztalatot szerezhessenek. Jelenleg öt európai egyetem (Cambridge, ETH Zurich, Karolinska Institute, Ludwig-Maximilians-Universität, Institut Pasteur) ad helyet a nyári kutatási programnak. Európai hallgatóknak arra is van lehetőségük, hogy Japánba (Tokyo, Kyoto) pályázzanak az Amgen Scholars Program keretében.

Az Amgen Scholars Program pályázata a 2016-os évre már megnyílt!

Kérjük, hogy lépjen tovább a www.amgenscholars.eu oldalra tovább információkért. Minden egyetemnek saját pályázati rendszere van, de a pályázatok határideje mindenhol február folyamán lesz.

Az Amgen Foundation az Amgen Scholars Programot 2009-ben alapította. Az évek során 34 különböző országból, 827 diák 1555 pályázatot nyújtott be addig 201 különböző egyetemről és főiskoláról. 2015-ben 20 ország 63 felsőoktatási intézményéből 101 diák pályázott sikeresen. Az évek során Magyarországról 4 diák vehetett már részt a Scholars Programban.

Imre Alexandra, a Debreceni Tudományegyetem 4. éves biotechnológus hallgatójaként a párizsi Pasteur Intézetben kutathatott: "Engem a kíváncsiság hajt, meg szeretném érteni, hogy működik a világunk, milyen erők hajtják, véleményem szerint a jövőben a személyre szabott orvoslás lesz a kulcs a betegségek megoldásához" – mondta Alexandra a projektet követően.
http://amgenscholars.com/alumni/alumn/alexandra-imre

Amennyiben úgy gondolja, kérjük, hogy továbbítsa e levelet olyan hallgatóknak, akik a tudomány iránt elkötelezettek, nyitottak, érdeklődőek és szeretnének saját kutatási tapasztalatra szert tenni egy híres európai egyetemen, ők azok, akiket az Amgen Scholars Programme-ban való részvétel érdekelhet.


Üdvözlettel:


Dr. Stegena Diana
ügyvezető

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!