Campus Mundi ösztöndíj program

2016. február 23.

Pályázati felhívás felsőoktatási hallgatók számára külföldi szakképzés, külföldi szakmai gyakorlat és rövid tanulmányút megvalósítására

A Tempus Közalapítvány a Campus Mundi – felsőoktatási mobilitási és nemzetköziesítési program (EFOP-3.4.2-VEKOP/15) projekt keretében ösztöndíjpályázatot hirdet 2016. június 1. és 2017. szeptember 30. között megvalósítható külföldi szakképzés, külföldi szakmai gyakorlat és rövid tanulmányút megvalósítására felsőoktatási hallgatók számára.

Külföldi részképzés támogatása

http://tka.hu/palyazatok/4888/campus-mundi-osztondij-kulfoldi-reszkepzeshez

Külföldi szakmai gyakorlat támogatása

http://tka.hu/palyazatok/4890/campus-mundi-osztondij-kulfoldi-szakmai-gyakorlathoz

Külföldi tanulmányút támogatása 

http://tka.hu/palyazatok/4889/campus-mundi-osztondij-rovid-kulfoldi-tanulmanyuthoz

 

A www.scholarship.hu oldalon megnyílt a Campus Mundi ösztöndíjakhoz kapcsolódó pályázati felület. Az oldalon tölthető ki a pályázati  űrlap és ide kell feltölteni a csatolandó dokumentumokat is.

A pályázati felületkitöltési útmutatója itt érhető el.

 

Figyelem!
Azok a hallgatók, akik az Erasmus+ tanulmányi mobilitási programban terveznek beadni kari Erasmus+ pályázatot és egyúttal szeretnének élni a Campus Mundi ösztöndíj lehetőséggel is, kérjük, hogy minél előbb jelentkezzenek a kari Erasmus Irodában!

A kiírásban szereplő, a nemzetközi kapcsolatokért felelős szervezeti egység jóváhagyása érdekében a kérelmeket az Intézményi Erasmus Irodába (Pécs, Vasvári P. u. 4.) kell eljuttatni. Kérjük, min. 4 napos ügyintézési idővel számoljanak.


További információ:
Tomózer Anett
kari Erasmus koordinátor
Nemzetközi Kapcsolatok Irodája, Erasmus Iroda
erasmusoffice@aok.pte.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!