Dalra fakadtak

2016. október 26.

Tolnai Népújság 2016.10.26. / 1,3. oldal

Brüsszelben tanuló, nemzetiség tekintetében igen sokszínű diákcsoportot látnak vendégül a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban.

Az örömódát tegnap együtt éneklő gyerekek között volt olyan olasz fiú, akinek nagyszülei 1956-ban hagyták el Magyarországot, és ő most jutott el először ide. Varázslat a suliban Brüsszeli diákok látogattak a Petőfi-gimnáziumba Brüsszelben tanuló, nemzetiség tekintetében igen sokszínű diák csoportot látnak vendégül a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban az EU Biocamp programja keretében.

A vendégeket tegnap az iskola rendhagyó tanórákkal fogadta. .... Igaz ez Hadházi Lillára is, aki kétéves volt, amikor szülei az Európai Unió központjába költöztek. Bár családjával hazajárnak Magyarországra, számára sok érdekességet tartogatott a kirándulás.

Bevallása szerint a legjobban a Pécsi Tudományegyetem orvostudományi karára tett látogatás tetszett neki, ahol például gyakorló babákon próbálhatták ki a pulzus kitapintását, a légzés ellenőrzését, gyakorolhatták az újraélesztést, de még egy speciális elektromikroszkópot is megcsodálhattak.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!