Családi Szabadidősport ajánlat

2016. október 27.

A PTE ÁOK Testnevelés- és Mozgásközpont és a PTE ÁOK Orvosi Népegészségtani Intézet Könnyű Mecseki Túra szabadidősport programot hirdet az ÁOK dolgozóinak és családtagjainak.

Időpont: 2016. november 5. szombat  10.00 – 13.00
Helyszín: Mecsek
Találkozó: Tettye vendéglő előtt 10.00 órakor
Túravezető: Farkas György testnevelő tanár
A résztvevők létszáma: maximum 50 fő
Jelentkezhetnek: Az ÁOK, illetve a Klinikai Központ valamely szervezeti egységénél dolgozó munkatársak, illetve családtagjaik és közvetlen rokonaik.
Túraprogram: Irma út – Dömörkapu – Állatkert – Mandulás – Erdei Tornapálya (erő és ügyességfejlesztő gyakorlatok) – Mandulás   
Étkezés: Ebéd 12.00-kor a Remeteréten Egy tál meleg ételt, friss kenyeret, ásványvizet, üdítőt a szervezők biztosítanak.
Az étkezés helyszínén az ÁOK Orvosi Népegészségtani Intézet táplálkozási tanácsadást tart, egészséges ételkészítmények kóstolásával egybekötve.
Díjazás: Minden túrát teljesítő személy gyümölcs díjban részesül.
A program zárása: 13.00 órakor díjátadással egybekötve
Regisztráció: A résztvevők korlátozott létszáma és az étel, ital mennyiségének biztosítása miatt szükséges regisztrálni. Jelentkezni lehetőség van e-mailen a létszámkorlát eléréséig, 2016. november 3. csütörtök 12.00 óráig. 
A jelentkezést fogadja:
Téczely Tamás:                                         
e-mail: tamas.teczely@aok.pte.hu                                       
A regisztrációkor  kérjük a létszámot a jelentkezők elérhetőségét, illetve a szervezeti egység nevét, melyhez a résztvevők tartoznak.
Költségek: A résztvevőket csak a kiinduló állomásra jutás, illetve a célállomásról hazautazás költségei terhelik ha autóval jönnek, az egyéb kiadásokat (étkezés,kóstolás, díjazás) a Testnevelés- és Mozgásközpont és az Orvosi Népegészségtani Intézet állja.
Javasolt öltözködés: Túracipő, sportcipő viselete és réteges öltözködés ajánlott.
 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!