Nemzetközi gyógyszerfejlesztési szakirányú továbbképzés

2017. március 23.

A nyolc modulból felépülő posztgraduális nemzetközi gyógyszerfejlesztési szakirányú továbbképzés harmadik kurzusának 8. moduljára május 11-14. között kerül sor a Semmelweis Egyetemen, a Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézet keretében működő Cooperative European Development Course (CEMDC) szervezésében, Budapesten.  (OH-FHF/1617-2/2009)

Téma: GENERIC, BIOSIMILAR & NON-BIOLOGICAl SIMILAR MEDICINAL PRODUCTS

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek áttekinteni a gyógyszerfejlesztés komplex folyamatát a molekulától a gyógyszerpiacig és az egészségügyi felhasználásig. A tanfolyam hallgatói a megszerzett tudást eredményesen tudják alkalmazni ipari gyógyszerfejlesztésben, továbbá gyógyszer-szabályozási területen, illetve klinikai gyógyszervizsgáló központokban. A programot hazai és nemzetközi vezető akadémiai és ipari szakértők oktatják.

A CEMDC moduljait a Doktori Iskola hallgatói díjmentesen látogathatják. (Egy modul esetén 1, két modul esetén 3 kredit szerezhető.)

A negyedik kurzus 2017 őszén indult. A kurzusra olyan orvosi, gyógyszerészi, illetve mesterfokú természettudományi képzettséggel rendelkezők jelentkezhetnek, akik megfelelő angoltudással rendelkeznek.

További információ

www.semmelweis.hu/cemdc

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!