Ingyenes rákszűrés a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán - július 10-12.

2017. június 29.

A Fej-nyaki Onkológiai Társaságok Nemzetközi Föderációja (IFHNOS - International Federation of Head and Neck Oncologic Societies) 2017-ben is felhívja a világ lakosainak, valamint a gyógyításban résztvevő szakembereknek, orvosoknak a figyelmét a fej-nyaki daganatokra, ezek prevenciójára, a korai diagnózis fontosságára, valamint a modern kezelési lehetőségekre.

Hazánkat is külön felkérték, hogy vegyen részt ezen fontos célok megvalósításában, és dr. Lujber Lászlót, a Pécsi Tudományegyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikájának egyetemi docensét bízták meg, hogy koordinálja a magyarországi eseményeket.

Számos tudományos továbbképzés, előadás és konferencia ennek jegyében zajlik, azonban a legfontosabb eseménynek az ország több pontján megszervezésre kerülő rákszűrést tartják a szervezők.

Az ingyenes rákszűrés időpontja: 2017. július 10-11-12., 9 órától 14 óráig

Helyszíne: 7621 Pécs, Munkácsy M. u. 2.

Bejelentkezés telefonon lehetséges, a 06-72-507-368-as számon.

 

A betegeket csak előzetes bejelentkezés és regisztráció esetén tudják fogadni.

Az ingyenes fej-nyaksebészeti rákszűrési kampány során a fej-nyaksebészetben jártas szakorvos kollégák végeznek rutin szűrővizsgálatot, szükség szerint alkalmazzák a legmodernebb video-endoszkópos vizsgálómódszereket, valamint tanácsadással, a rizikófaktorok ismertetésével adnak segítséget a rákos megbetegedés kialakulásának megakadályozásában.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!