Medicina kiválósági pályázati felhívás rezidenseknek

2017. augusztus 7.

Az idén ötödik alkalommal jelenik meg az Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, a Magyar Kórházszövetség, a MOTESZ, az Orvos Szakmai Kollégium támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló rezidens” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága.

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke.

Tagjai: Prof. Dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszertudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnök-helyettes, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE Általános Orvostudományi Kar tanszékvezetője, Dr. Oberfrank Ferenc, a MOTESZ megválasztott elnöke.

Az eredményhirdetése és díjátadása várhatóan 2017. november 24- én lesz a könyvbemutatóval egybekötött VI. Egészségügyi miniszteri csúcstalálkozón, amelyet Gálaest követ.

 

A pályázatokat kérjük, hogy a Magyar Rezidens Szövetség címére küldjék el 2017. augusztus 31-ig Word dokumentum formában (rezidens@gmail.com)

Dokumentum(ok)

  • MEDICINA 2017 Pályázat REZIDENSI kérdőíve

    .doc

    download
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!