Az igazi gyógyulás hagyományos kezelés nélkül aligha sikerülhet

2017. augusztus 22.

Napjaink egyik legkegyetlenebb halálos betegsége a rák. Ellenszerét évtizedek óta kutatják a legkiválóbb orvosok a legjobb laborokban, mégis nagyon sokan esnek áldozatául. Mára már az időben diagnosztizált betegek kétharmada sikeresen gyógyítható a hagyományos orvoslás eszközeivel. Mégis rengetegen vannak, akik az alternatív módszerekre esküsznek, pedig azok nem hatásosak.

Dr. Mangel László pécsi onkológus, a PTE Onkoterápiás Intézetének igazgatója a www.pecsma.hu-nak nyilatkozva elmondta, mivel a rák alapvetően egy agresszív betegség, az orvostudománynak is komoly, sokszor agresszív módon kell küzdeni ellene.

"- Jelenleg az orvostudomány háromféle módszerrel próbálja legyűrni a daganatos megbetegedéseket: sebészeti módszerrel, sugárterápiával és gyógyszeres kezeléssel. Mivel ezek komoly beavatkozások, nem meglepő, hogy mellékhatásokat is okozhatnak. Nagy probléma, hogy sokszor a betegek megrémülnek a kezelésektől és azok mellékhatásaitól, így az alternatív gyógymódokat választják, amiknek - bár sokan nem tudják - szintén vannak mellékhatásaik."

Az orvos szerint miután diagnosztizálták a kórt, mindenkiben felmerül az életmódváltás gondolata, ezért is fordulnak a természetgyógyászati szerek felé. Azonban annak a ténynek a valószínűsége, hogy ezek által meg lehet gyógyulni, minimális. Megvan rá az esély, de elenyésző. 

Ezzel szemben a hagyományos, nyugati orvoslás napjainkban a daganatos betegek kétharmadát véglegesen meg tudja gyógyítani - óriási a különbség tehát a két verzió között. Mangel László szerint mindenkiben megvan az igény az egyszerű, könnyed gyógymódok iránt, ezért fordulnak az alternatív, természetgyógyászati megoldások felé.

Forrás

pecsma.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!