Kollégiumok

A menüpont összegyűjti a világjárvány kapcsán a hallgatókat érintő, a kollégiumok működésével kapcsolatos változásokat, tudnivalókat.

Hírek

2020. november 12.

21/2020. számú rektori és kancellári együttes utasítás a kollégiumi lakhatással kapcsolatosan a veszélyhelyzet kihirdetésével összefüggésben elrendelt speciális rendelkezésekről (pdf)

A kollégiumi lakhatással és a kollégiumi jogviszony szüneteltetésével kapcsolatos rendelkezések; a karantén férőhely igénybevétele.

2020. AUGUSZTUS 31.

15/2020. számú rektori és kancellári együttes utasítás

A kollégiumi beköltözésre, a személyforgalomra és a lakhatással kapcsolatos egészségügyi feltételekre vonatkozó rendelkezések, a járványügyi okokból elrendelt izolációra vonatkozó rendelkezések, díjak

2020. MÁRCIUS 14.

Tájékoztató a PTE Kollégiumainak zárva tartásának elrendeléséről

A kollégiumok határozatlan ideig zárva tartanak. A nemzetközi hallgatók és a rektori méltányossággal rendelkező magyar hallgatók továbbra is ott tartózkodhatnak.

A kollégiumokból ideiglenesen kiköltözött hallgatók kollégiumokban maradt eszközeinek kiürítése vált szükségessé. Azon hallgatók értéktárgyait, akik nem jöttek vissza, az egyetem összegyűjtötte, tárolásáról gondoskodik és szobakóddal ellátott leltározást is végzett!

2020. MÁRCIUS 13.

Pécsi Tudományegyetem Kollégiumainak átmeneti működésének rendje