Ez a PTE ÁOK új honlapja.  |  Vissza a régi honlapra

Értékeink

Együttműködés

Céljaink megvalósulása érdekében kollégáinkkal, hallgatóinkkal, partnereinkkel és a velünk kapcsolatban álló szervezetek képviselőivel együtt törekszünk a szinergián alapuló eredményes együttműködésre.

Hallgatóközpontúság

A hallgatók szükségleteinek és igényeinek a rendelkezésre álló keretek közötti figyelembe vétele kiemelt célunk: jogaik védelme, bevonásuk az őket érintő döntések előkészítésébe és meghozatalába, partnerként való kezelésük.

Bizalom

Emberi kapcsolatainkban pozitív hozzáállást tanúsítunk minden fél irányába. Ez a bizalom azon alapul, hogy a másik fél szándékai is etikusak, cselekedetei kiszámíthatók és a közös érdekeinket szolgálják.

Tisztelet

Kollégáinkhoz, hallgatóinkhoz és partnereinkhez udvariasan fordulunk, az általánosan elfogadott társadalmi és kari normáknak megfelelő kommunikációra törekszünk.

A másik fél véleményét, érzéseit tiszteletben tartjuk, teljesítményét, munkáját megbecsüljük, illetve megtiszteljük, hogy saját – akár eltérő véleményünket is – megosztjuk vele, hogy közös megoldást találjunk.

Felelősségvállalás

Hisszük, hogy kitűzött közös vagy egyéni céljainkért, azok megvalósulásáért saját, személyes felelősséggel tartozunk, és aktívan törekszünk elérésükre. A helytállást, a teljesítményt karunkon nagyra értékeljük, a hibákból, a mulasztásokból pedig igyekszünk tanulni.