/storage/menukep/545/0545_MFHSZI_DHmagasfejlec.jpg

POTECross - Egészségügyi mérnök

POTECross – Egészségügyi Mérnök : Multidiszciplináris képzés a Műszaki és Informatikai Kar, az Általános Orvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségügyi Kar között

A program tartalma:

A képzés kizárólag angol nyelven indul, gyakorlatorientált, a képzés részletes programja megtalálható:

https://cbei.pte.hu/biomedical-engineering-msc/curriculum.php

Az Egészségügyi Mérnök MSc unikális képzés a Pécsi Tudományegyetemen belül, mivel négy kar összeműködésével (MIK-AOK-GYTK-ETK) jött létre, kizárólag angol nyelven. A képzés multidiszciplináris tudást kínál mind a mérnöki, mind az egészségügyi-orvosi háttérrel rendelkező hallgatóknak.

Az Általános és Orvostudományi Kar POTECross programjához kapcsolódóan minden szemeszterben felkínálunk a Speciális egészségügyi mérnöki szakmai ismeretek modulokból, a létszámtól függően. Ezen modulok előfeltételei teljesítettek az orvostanhallgatók részéről. A teljesített kurzusokat akkreditálni tudjuk az esetleges Egészségügyi Mérnök MSc felvétel esetén.

A tavaszi szemeszterben meghirdetett kurzusokat a későbbiekben tesszük közzé. 

A POTECross-egészségügyi mérnök program kurzusain, a MIK egészségügyi mérnök MSc, nappali képzéséhez csatlakozva lehet részt venni.

Azonban lehetőség szerint, jellemzően délutáni, illetve 16 óra utáni időpontokat ajánlunk fel azok látogatására, az orvostanhallgatók kapacitásaihoz igazodva.

Bővebb információ az egészségügyi mérnök mesterképzésről itt olvasható, és megtekinthető a szak összefoglaló videója is.