„A bizonyítékokon alapuló egészségügyi gondolkodás jelene és jövője” - továbbképzés

2024. szeptember 3.

A PTE ÁOK Cochrane Magyarország Tanszéke továbbképző kurzust hirdet orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakemberek számára „A bizonyítékokon alapuló egészségügyi gondolkodás jelene és jövője” címmel. A képzést a pécsi orvoskaron rendezik 2024. október 18-19-én.

A képzés akkreditációja aneszteziológia-intenzív terápia, belgyógyász, csecsemő- és gyermekgyógyász, foglalkozás-orvostan, gyermek- és ifjúságpszichiáter, gyermeksebész, háziorvos, kardiológus, klinikai onkológus, megelőző orvostan és népegészségtan, nefrológus, plasztikai (égési) sebész, sebész, tüdőgyógyász, valamint kórházi klinikai gyógyszerészek számára 24 szakma szerinti tanfolyamon szerzett pontot, más szakvizsgával rendelkező, vagy szakvizsgával nem rendelkező orvosok és gyógyszerészek számára 24 szabadon választható tanfolyami pontot ér.

A kurzuson való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A program és a jelentkezési lap a tagozat weboldaláról letölthető, a jelentkezéseket a cochrane@pte.hu e-mail címre várják 2024. október 11-ig.

Dokumentum(ok)