Szemészeti Klinika költözése a járványügyi helyzet miatt

2020. március 15.

A Klinikai Központ az illetékes minisztériummal és szakhatóságokkal szoros együttműködésben felkészült a járványügyi helyzet hatékony kezelésére. Ennek részeként megkezdődött az ellátások átszervezése.

A Szemészeti Klinika március 16-tól átmenetileg a Megyei Kórház területéről, a Rákóczi úti telephelyről az Akác utca 1-es szám alatti telephelyre, a 3. épületbe költözik. Ugyanettől a naptól a szemészeti betegellátás a sürgős ellátások végzésére korlátozódik. Műtéti beavatkozást is csak sürgősséget igénylő esetben végez a klinika.

A járóbeteg szakrendelésekre korábban kiadott előjegyzési időpontokat átütemezik egy későbbi időpontra. A Szemészeti Klinika munkatársai telefonon keresik fel a betegeket az újabb időpont egyeztetése céljából.

Szemészeti szakrendelésekre jelenleg új előjegyzést kérni nincs lehetőség, sürgős esetben az Akác utcában kereshetik fel a szemészeti ambulanciát.

Az ellátások esetleges változásairól a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának honlapján (http://kk.pte.hu/) tudnak betegeink tájékozódni, ahol naprakész információk találhatóak.

Forrás:

PTE