Dékáni köszönet adminisztratív munkatársaknak

2020. április 14.

Kedves Kollégák!

A több mint egy hónapja kirobbant, világméretű járvány új helyzetet teremtett, amiben kezdetben megoldhatatlanoknak tűntek a feladatok, és sok volt a bizonytalanság. A szokatlan körülményekre gyorsan kellett reagálni, és ebben az adminisztrációban dolgozók támogatása kiemelt jelentőségű volt. Felemelő látni, milyen sok szálon fut oktatásunk, kutatásunk és gyógyításunk rendszere, és azt is, milyen szervezetten tudunk működni még egy ilyen válság idején is.

Nem minden nap beszélünk erről, mert a napi rohanásban a "sürgős" néha megelőzi a "fontosat". De az, hogy ilyen olajozottan és hatékonyan vagyunk képesek együtt dolgozni, alapját képezi karunk tevékenységének. Már a rómaiak is tudták, hogy jó adminisztráció nélkül sem birodalmat, sem egyéb rendszereket nem lehet felépíteni és működtetni. Nincs ez másképp ma sem. A biztos alap és a megnyugtató háttér egy kar esetében is esszenciális.

Ahhoz, hogy a világ legjobb színvonalú orvosképző helyei közé számíthassunk, az alapjaink és a biztos hátterünk megvan: kollégáink tudása, elkötelezettsége és kitartása. Ezt öröm tudni.

Jó látni azt is, hogy ezeket a szervezeti kereteket munkatársaink teljes szívvel, figyelemmel és színvonalasan töltik meg tartalommal.

Büszkék vagyunk Rátok, köszönjük, hogy segítitek karunk munkáját!

 

Dr. Nyitrai Miklós dékán és Varga Zsuzsanna, dékáni hivatalvezető