Vizsgajelentkezés – a Tanulmányi Hivatal közleménye hallgatóknak

2020. április 28.

A tavaszi félév vizsgajelentkezési időszakáról, az azzal kapcsolatos problémákról, valamint a vizsgacsalásokról is adott ki közleményt a Tanulmányi Hivatal.

Tisztelt Hallgató!

Ezúton értesítem, hogy a 2019/2020. tanév tavaszi félév vizsgajelentkezési időszaka szerdán (2020. április 29.) 7.00 órakor kezdődik a feeback bonusszal rendelkező hallgatóknak és csütörtökön (2020. április 30.) reggel 7.00 órakor azon hallgatók számára, akik a feedback kérdőíveket nem töltötték ki. Ezen a két napon a Tanulmányi Hivatal reggel 7 és 8 óra között ügyeletet tart.

Ezen időszak alatt, kizárólag e-mailben, a vizsgajelentkezéssel kapcsolatos problémák bejelentését várjuk a neptun.th@aok.pte.hu e-mail címre.

Az önköltséges/költségtérítés hallgatók számára az önköltség/költségtérítés miatti tartozások esetében a vizsgajelentkezést nem tiltjuk a tavaszi félév vizsgaidőszaka során, annak befizetési határidejét 2020. augusztus 14-ig a Kar meghosszabbítja. Felhívjuk azonban szíves figyelmét, hogy a tartozás (tandíj, vizsga alkalom elmulasztása, ismétlő vizsgadíj, kollégiumi díj stb…) fennállása alatt kreditigazolást nem igényelhet a TJSZ 57  (9) bekezdése alapján: „Nem igényelhet kreditigazolást az a hallgató, aki a lejárt fizetési kötelezettségének nem tett eleget.”

Továbbá szíves tájékoztatásul közlöm, hogy a vizsgaidőszakban előforduló vizsgacsalások esetén a Karunkon kiadott, jelenleg is hatályos Dékáni Utasításban foglalt szankciókat továbbra is mérlegelés nélkül alkalmazzuk. Jelen szabályzat megtalálható a Tanulmányi Hivatal honlapján a  Szabályzatok és útmutatók menüpontban, vagy a következő linkre kattintva érhető el.

Kérem a fentiek szíves tudomásulvételét.

 

Üdvözlettel:

Potos Bernadett

hivatalvezető