Dékáni tájékoztató az intézménylátogatás rendjéről - 09.06

2020. szeptember 6.

Tisztelt Hallgatók!

A jelenlegi járványügyi helyzetre és a SARS-COV-2 igazoltan pozitív esetszámainak - különösen hallgatók körében való- növekedésére való tekintettel szeretném Önöket emlékeztetni a felelősségteljes viselkedésre.

Orvostanhallgatóként és jövőbeni orvosként is felelősségük, hogy mind saját magukat, mind az Önök környezetében lévőket óvják.

Kérem, tegyék meg a COVID-19 terjedésének csökkentéséhez szükséges lépéseket!

Viseljenek maszkot, tartsanak 1,5 méter távolságot, kezeiket rendszeresen mossák és fertőtlenítsék és kerüljék a kézfogást, ölelést barátaikkal és mindenkivel, akivel találkoznak.

Természetesen Önökre tartozik, hogy mivel töltik az iskolán kívüli szabadidejüket, azonban erősen javasoljuk, hogy lehetőség szerint ne vegyenek részt partikon és más nagyobb összejövetelen.

Ezek az események mind hozzájárulhatnak a COVID-19 terjedéséhez.

Továbbá ismételten felhívom figyelmüket, hogy amennyiben tüneteket tapasztalnak magukon vagy érintkeztek a COVID-19-re pozitív eredménnyel vizsgált személlyel, a foglalkozásokat, tanórákat kérem, ne látogassák.

Amennyiben a foglalkozásaikon nem tudnak részt venni, kérem, e-mailben keressék fel a tantárgyfelelőst, akiknek a hiányzások kezelése a hatáskörébe tartozik és pótlási lehetőséget tudnak biztosítani a kihagyott foglalkozásokért.

 

Együttműködésüket köszönöm!

 

Üdvözlettel:

dr. Nyitrai Miklós

dékán