Dékáni üzenet - vizsgaidőszak

2020. december 9.

Tisztelt Hallgatóink!

Karunkon hamarosan kezdődik a vizsgaidőszak, amely sok tekintetben más lesz, mint ahogyan az elmúlt években azt megszokhattuk. A célunk ugyanakkor változatlan: minden hallgatónknak biztosítjuk a feltételeket a vizsgaidőszak sikeres és időben történő lezárásához.

Tudjuk és megértjük, hogy sok most Bennetek a bizonytalanság, hiszen még mi sem tudjuk minden kérdésre a választ. Számos új körülményt kellett mérlegelnünk a tervezés, és sok szempontot kell figyelembe vennünk a megvalósítás során is. A vizsgaidőszak tartalmi és formai keretrendszerét időben meghirdettük, ezt már mindenki megismerhette, ugyanakkor az előttünk álló időszakban a fejleményeket, intézkedéseket és a visszajelzéseket folyamatosan követjük és értékeljük majd, és amennyiben arra lesz szükség, a keretrendszert is igazítani fogjuk a történésekhez. Ahogy eddig is, most is minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni azért, hogy a jelenleg még tartó szorgalmi időszakot és a vizsgáikat is eredményesen teljesíteni tudják hallgatóink, és a következő szorgalmi időszak pontosan és tervezetten indulhasson el.

Látjuk és érezzük, hogy ez az időszak mindenkitől – legyen az hallgató vagy tanár - többet igényel a megszokottnál. Mindenkinek bele kell tennie a közösbe azt a pluszt, amivel legyőzhetjük az akadályokat. Továbbra is bizalmat és együttműködést kérünk, hiszen közös a célunk, amit csak úgy sikerülhet elérnünk, ha összefogunk, fegyelmezettek vagyunk és alkalmazkodunk a körülményekhez!

Együttműködésüket előre is megköszönve,

tisztelettel,

Dr. Nyitrai Miklós

dékán