Hallgatói tájékoztatás és igényfelmérés COVID-19 oltásra

2021. január 28.

Tisztelt Hallgatók,

A hallgatók számára ingyenesen és önkéntesen biztosított COVID-19 vakcina első oltási hulláma végeztével szeretnénk a kar vezetősége nevében köszönetet mondani minden olyan hallgatónknak, aki felelősségteljes döntést hozva úgy határozott, hogy részt vesz a koronavírus elleni küzdelemben, és részvételével hozzájárul az országos átoltottság növeléséhez.

Az első oltási hullámban nagy számban vettek részt első- és másodéves hallgatók, ugyanakkor karunk számára fontos lenne a felsőbb éves hallgatók minél nagyobb számú részvétele is az oltási programban, hogy ők is minél nagyobb arányban részesülhessenek a vakcina által nyújtott védelemben.

Mivel az utolsó oltási időpontok iránt csak minimális hallgatói érdeklődést tapasztaltunk, ezúton tájékoztatjuk eddig oltásra nem regisztrált hallgatóinkat, hogy a következő oltási napok szervezése 2021. február 8. napjáig szünetel.

Amennyiben már eldöntötte, hogy részt szeretne venni az oltási programban, úgy szándékát az alábbi linken tudja jelezni adatai megadásával. Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy az oltási igényre való jelentkezéssel egyidejűleg tudomásul veszi, hogy az védettség eléréséhez két oltás beadására van szükség és, hogy első oltástól számított 21. napon is a KK Oltóközpontjában ismétlő oltás beadása céljából megjelenik.

Az előjelentkezési felületen regisztrált hallgatóinkat a második oltási hullámban elsőként tájékoztatjuk az elérhető oltási időpontokról. Az oltási sorrend kialakításában prioritást élveznek felsőbb éves, klinikai gyakorlatokat töltő hallgatóink.

 

Szíves közreműködésüket előre is köszönjük.

 

Üdvözlettel,

PTE ÁOK Hallgatói Szolgáltató Osztály munkatársai