/storage/menukep/570/0570_TH_DHfejlec.jpg

Kapcsolat

Cím

Szigeti út 12.
Elméleti Tömb

 

A Tanulmányi Hivatal nyitvatartási rendje

Javasoljuk, hogy az ügyeiket továbbra is elektronikus úton, e-mailen, valamint telefonon keresztül intézzék. Munkatársaink készséggel állnak e-mailben és telefonon a rendelkezésükre. Emailen történő megkereséseikre törekszünk munkanapokon 48 órán belül válaszolni. A péntek délután, az ügyfélfogadási idő után érkező levelek feldolgozása a következő hét első munkanapján kezdődik. 

hétfő: 09.00-12.00
kedd: 13:00-15:00 
szerda: 09.00-12.00 
csütörtök: 13:00-15:00 
péntek: 09.00-12.00

 

Tisztelt Hallgatók!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hallgatói tanulmányi előrehaladás támogatása érdekében a Tanulmányi Hivatal az ügyfélfogadási idejében személyes tanulmányi tanácsadásra is lehetőséget biztosít. A 30 perces tanácsadásra ITT tudnak időpontot foglalni. A személyes tanácsadás során munkatársainknak feltehetik többek között a tanulmányi előrehaladásra, tárgyfelvételekre, átsorolásra, passziválásra, pénzügyi kérdésekre vonatkozó kérdéseiket.

A tanácsadás során dokumentumok, igazolások kiállítására nincsen lehetőség és az időpontok elérhetősége korlátozott, így kérjük, hogy a komolyabb beszélgetést nem igénylő ügyek (pl.: igazolások kérése) esetében továbbra is a Tanulmányi Hivatal sorszámhúzás alapján működő általános szolgáltatását vegyék igénybe.

Kérjük, hogy a lefoglalt időpont előtt 5 perccel korábban érkezzenek és amennyiben a lefoglalt időpontban mégsem tudnak megjelenni, úgy a visszaigazoló e-mailben található lehetőségen mondják le annak érdekében, hogy más számára ismét foglalható legyen az időpont.

A szolgáltatással kapcsolatos visszajelzéseiket előre is köszönjük.

Tisztelettel:

Tanulmányi Hivatal

Dékánhelyettesek fogadóórája

Amennyiben időpontot szeretne kérni, kérjük, hogy jelentkezzen a tanulmányi ügyintézőjénél.