Adminisztratív dolgozóknak

 

Az alábbi pályázatok évente egyszer, körülbelül az év azonos időszakában kerülnek kiírásra, az idei évben a járványügyi helyzettől függően a későbbiekben kerülnek meghirdetésre; az alábbi dokumentumok addig tájékoztató jelleggel elérhetőek. További információért kérjük látogassák rendszeresen honlapunkat! 

 

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot ír ki a 2021/2022. tanévre adminisztratív (nem-oktatói munkakörben) dolgozók, illetve oktatói, tanári munkakörben alkalmazott, de adminisztratív feladatokat is ellátó dolgozók részére a mobilitási programban való részvételére.

A mobilitási típus neve: személyzeti képzés (staff training).

A személyzeti képzést 2021.09.27. - 2022.01.31.  közötti intervallumban kell megvalósítani.

A világjárvány miatt elmaradt korábbi, 2020-as pályázatok 2021-ben új munkatervvel megvalósíthatók, aki 2022-ben tervez utazni annak értelemszerűen már új pályázatot kell beadnia.

A pályázat célja:

Az adminisztratív személyzet mobilitásának célja, hogy az Egyetem adminisztratív állományában dolgozó munkatársak, valamint jelentős kari adminisztratív feladatot is ellátó oktatók szakmai továbbképzését elősegítse, az Egyetem egésze számára hasznosítható tapasztalatok, jó gyakorlatok megszerzését támogassa. Pályázhat oktató, a PTE fenntartásában működő köznevelési intézmény tanára is, amennyiben nem oktatási tevékenység megvalósítására vonatkozik a pályázat.

A pályázat benyújtásának határideje és módja:

Javasoljuk, hogy ne a leadási határidő előtt 1-2 nappal álljon neki a fogadóegyetem vagy szervezet keresésének, mert a külföldi aláírás beszerzésére sok esetben 2-3 hét is kell!

A pályázatot a központi pályázati kiírás alapján a Neptunban elektronikusan kitöltött, nyomtatott és aláírt pályázati űrlapon kell benyújtani a fent említett mellékletekkel együtt a PTE Nemzetközi Igazgatóságára 2021.  szeptember 14. 14. óráig (a határidő éles, a Neptun lezár 14 órakor!!)

postai beérkezés dátuma belső posta megfelelő. (7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. 106-os iroda) beérkezés dátuma másnap azaz 2021. szeptember 15. 12 óráig, a fent említettektől eltérően hibásan, késve beérkező anyagok automatikusan elutasításra kerülnek formai hibára hivatkozva.

INSPIRÁCIÓKÉNT AJÁNLJUK FIGYELMÜKBE A PROGRAMBAN MÁR RÉSZT VETT MUNKATÁRSAK BESZÁMOLÓIT:

Személyzeti munkatársak beszámolói

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, ÉS JELENTKEZÉS:

Személyzeti munkatársaknak

 

Kapcsolat:

A pályázó jelentkezési szándékáról e-mailben legyen kedves értesíteni mind az intézményi, mind a kari Erasmus koordinátort.