Teremfoglalás a 2022/23. tanév őszi szemeszterére

2022. augusztus 9.

Tájékoztató a 2022/23. tanév I. félévének teremfoglalási lehetőségeiről, menetéről

 

A PTE ÁOK Orvosi Készségfejlesztő és Innovációs Központjának (OKIK) Szimulációs Oktatási Központi (MediSkillsLab) része az őszi szemeszterben is készséggel áll az Önök rendelkezésére. Az Ön szervezeti egysége által meghirdetett oktatásokhoz igény szerint termet az alábbi linken foglalhat:

http://aok.pte.hu/hu/egyseg/almenu/3014/316

Az online teremfoglaláshoz segítséget nyújt az oldalon található rövid használati útmutató. A belépéshez EHA/Neptun kód és annak jelszava szükséges.

Az OKIK célja a karunkon hivatalosan meghirdetett graduális (azon belül elsősorban a kötelező) és posztgraduális kurzusok hátterének biztosítása, támogatása. Természetesen az elektív és fakultatív, valamint külsős kurzusok foglalásait is várjuk. A teremfoglalási kérelmeket időrendi sorrendben hagyjuk jóvá, külsős kurzusok foglalása az intézet igazgató egyéni elbírálása alapján történik.

Graduális (elsősorban kötelező): 2022. 08. 22. 8:00
Elektív, fakultatív, külsős kurzusok: 2022. 08. 29. 8:00

Szimulátorainkhoz használt fogyóanyagokból egységcsomagokat állítunk elő a hallgatók részére, ezért kérjük, hogy foglaláskor pontosan jelezze eszközigényét és az oktatási csoport létszámát, hogy a szükséges beszerzéseket és a megfelelő számú egységcsomagot elő tudjuk készíteni. Előre is köszönjük, ha az adott kurzus nyelvét is megosztja velünk, vannak eszközeink, melyeket eszerint tudunk előkészíteni. Eszközeinket és a hozzájuk tartozó egységcsomagok tartalmát a foglalás során megtekintheti. Jelenlegi működésünkben (termeink a 4. emelet dél-keleti szárnyában a 401., 402., 403.-as szemináriumi termek) nagyon fontos, hogy kizárólag azokat az eszközöket tudjuk biztosítani, amelyek a foglalásban szerepelnek! Emiatt eszközeink „korlátozottan” érhetőek el.

Eszközeink listáját leírással és képpel illusztrálva megtalálja honlapunkon: http://aok.pte.hu/hu/egyseg/eszkozok/3014/318

Ezen felül lehetőség van eszközeink előzetes megtekintésére, kipróbálására is.

Első alkalommal történő foglalás, vagy új oktató bevonása esetén, kérjük látogasson el hozzánk személyesen. Időpont egyeztetéshez elérhet bennünket a 0672/536-211-es telefonszámon vagy az alábbi email címen: mediskillslab@aok.pte.hu

Termeink és eszközeinknek használata a PTE ÁOK által meghirdetett graduális képzések számára térítésmentes. Költségtérítéses posztgraduális továbbképzések, valamint külső oktatások lebonyolítása esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, akár emailben akár telefonon.

Kérjük, hogy felmerülő kérdéseikkel keressenek minket bizalommal a már felsorolt elérhetőségeken.