Teremfoglalás a 2022/23. tanév tavaszi szemeszterére

2023. január 20.

Tájékoztató a 2022/23. tanév II. félévének teremfoglalási lehetőségeiről, menetéről

Tájékoztató a 2022/23. tanév II. félévének teremfoglalási lehetőségeiről, menetéről

 

A PTE ÁOK Orvosi Készségfejlesztő és Innovációs Központjának (OKIK) Szimulációs Oktatási Központi (MediSkillsLab) része a tavaszi szemeszterben is készséggel áll az Önök rendelkezésére.

Az OKIK területi bővülésének köszönhetően már 5 mátrix teremmel várjuk az érkezőket, a későbbiekben pedig egy útmutatót is küldünk ahhoz, hogy ezen tantermeinket honnan érdemes megközelíteni.

Az Ön szervezeti egysége által meghirdetett oktatásokhoz igény szerint termet az alábbi linken foglalhat:

https://foglalas-okik.aok.pte.hu

Ettől a szemesztertől új foglalási rendszeren keresztül zajlik a foglalás, ehhez használati útmutató kézikönyv és YouTube videó is rendelkezésükre áll, kérjük, ezeket a foglalások megkezdése előtt tekintsék meg. Ezen kívül természetesen elérhetőségeinken bármikor tudunk segítséget nyújtani.

https://www.youtube.com/watch?v=S27rjvEn_cQ

https://www.aok.pte.hu/docs/skillslab/file/User_manual.pdf

A belépéshez EHA/Neptun kód és annak jelszava szükséges.

Az OKIK célja a karunkon hivatalosan meghirdetett graduális (azon belül elsősorban a kötelező) és posztgraduális kurzusok hátterének biztosítása, támogatása. Természetesen az elektív és fakultatív, valamint külsős kurzusok foglalásait is várjuk. A teremfoglalási kérelmeket időrendi sorrendben hagyjuk jóvá, külsős kurzusok foglalása az intézet igazgató egyéni elbírálása alapján történik.

A foglalási időszak indulása:

Graduális (elsősorban kötelező): 2023. 01. 24. 8:00
Elektív, fakultatív, külsős kurzusok: 2023. 01. 30. 8:00

Szimulátorainkhoz használt fogyóanyagokból egységcsomagokat állítunk elő a hallgatók részére, ezért kérjük, hogy foglaláskor pontosan jelezze eszközigényét és az oktatási csoport létszámát, hogy a szükséges beszerzéseket és a megfelelő számú egységcsomagot elő tudjuk készíteni. Előre is köszönjük, ha az adott kurzus nyelvét is megosztja velünk, vannak eszközeink, melyeket eszerint tudunk előkészíteni. Eszközeinket és a hozzájuk tartozó egységcsomagok tartalmát a foglalás során megtekintheti. 

Eszközeink listáját leírással és képpel illusztrálva megtalálja honlapunkon: 
https://www.old.aok.pte.hu/hu/egyseg/eszkozok/3014/318

Ezen felül lehetőség van eszközeink előzetes megtekintésére, kipróbálására is.

Első alkalommal történő foglalás, vagy új oktató bevonása esetén, kérjük látogasson el hozzánk személyesen. Időpont egyeztetéshez elérhet bennünket a 0672/538-266-es telefonszámon vagy az alábbi email címen: mediskillslab@aok.pte.hu

Termeink és eszközeinknek használata a PTE ÁOK által meghirdetett graduális képzések számára térítésmentes. Költségtérítéses posztgraduális továbbképzések, valamint külső oktatások lebonyolítása esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, akár emailben akár telefonon.

Kérjük, hogy felmerülő kérdéseikkel keressenek minket bizalommal a már felsorolt elérhetőségeken.