PTE Zöld Egyetem programajánlatok

2022. január 19.

2022-ben továbbra is célunk a tudomány segítségével formálni az ökológiai tudatosságot, valamint ebben az évben is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni az élhető, fenntartható környezet védelmére és kialakítására. Bízunk benne, hogy idei első programjaink között talál olyat, amely felkelti az érdeklődését, és aktív részese lesz Ön is a PTE Zöld Egyetem Program szellemiségének.

Szeretettel ajánljuk figyelmébe az alábbi programokat:

Zöld Bébiszitter Tréning

Miért, mitől "ZÖLD" egy bébiszitter? Fenntarthatósággal foglalkozni elengedhetetlen, szerencsére az a tapasztalat, hogy a fiatalokat is érdekli a téma. A tréning a hagyományos kisgyermekgondozó, illetve bébiszitter képzésektől eltérően korszerű környezetvédelmi ismereteket és a hétköznapok során alkalmazható háztartási praktikákat is tartalmaz. Azokat a módszereket is megismerhetik a fiatalok, melyek segítségével a gyermekek figyelme is a környezetvédelem felé irányítható, játékos formában.

Kik jelentkezhetnek? Mindenkit szeretettel várnak az ingyenes tréningre, aki betöltötte a 18. életévét és pécsi lakcímmel rendelkezik. A csoportlétszám limitált, ezért érdemes időben jelentkezni.

Regisztráció és részletes információ:

forms.gle/3Abu2PrWwa7rcYo59

European Climate Pact

Az Európai Bizottság kezdeményezése, a Peer Parliament. Az Európai Bizottság arra biztatja a polgárokat, hogy a barátokkal, családtagokkal, kollégákkal és szomszédokkal kötetlen (online vagy offline) környezetben beszélgetve megvitassák, hogyan válhat Európa klímasemlegessé.

A kezdeményezésben való részvételre február végéig van lehetőség.

Részletes információ és regisztráció:

europa.eu

Ashoka Green Lab Program

egy nyílt, fiatalokat megmozgató, konkrét környezeti kihívások megoldására kiírt program, melynek célja, hogy minél több életképes, mérhető pozitív környezeti hatással bíró, skálázható vállalkozás legyen Magyarországon.

Jelentkezési határidő:

2022. március 15. éjfél

Kapcsolódó hír:

Ashoka Green Lab Program – felhívás

Részletes információ és jelentkezés:

ashoka.org

További részletek:

Bővebb információk a hír mellékletében találhatók.

Dokumentum(ok)