Planet Budapest 2023 – szept.27. - okt.1.

2023. szeptember 19.

Kedves Zöld Egyetem Program Partnerek!

2023. szeptember 27. és október 1. között idén is megszervezik a Planet Budapest 2023 Fenntarthatósági Expó és Élményprogramot Budapesten, a Hungexpón (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

A Planet Budapest 2023 nemzetközi szinten is kiemelkedő, a fenntarthatóság témáját újszerűen feldolgozó, a legújabb megoldásokat közérthetően bemutató rendezvény, amely szakmai-, üzleti-, közönség- és edukációs programokból áll. Az esemény egyszerre több generációhoz szól, hidat képezve köztük, és kortól függetlenül kínál gyakorlati, kézzelfogható megoldásokat a fenntarthatóság iránt érdeklődő, vagy azzal csak épp ismerkedő közönség számára. A kiállítás programját konferencia gazdagítja, ahol a fenntarthatóság témájában élenjáró szakemberek előadásait, kerekasztal-beszélgetéseket hallgathatnak meg az érdeklődők, a hétvégi előadásokon pedig kézzelfogható megoldásokkal ismerkedhetnek meg.

A Pécsi Tudományegyetem saját standján, valamint az egyetemi agóra területén, a Magyar Egyetemek Fenntarthatósági Platform partneregyetemeivel közös helyszínen, kimagasló szakmai programokkal várja a látogatókat, amelyekről részletes információ a PTE Zöld Egyetem Program weboldalán található.

A rendezvény ingyenes, regisztráció nélkül is látogatható, azonban a Planet Expo szakkonferenciái és workshopjai, valamint a Heroes of the Future programjai előzetes regisztrációt igényelnek. A regisztrációs felület a PLANET oldalán érhető el.

Az aktuális programok a PTE ZEP online felületein (FB, Instagram) is megtalálhatóak.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket! Minden zöld lépés számít!

 

A PTE Zöld Egyetem Program szervezői