Rendezvények

Rendezvényszervezés, teremfoglalás

Milyen termek foglalhatók az ÁOK-n? Hányan férnek el? Milyen technikai eszközök állnak rendelkezésre?

Az alább felsorolt termek, helyszínek foglalhatók rendezvények, előadások, megbeszélések, kiállítások lebonyolítására:

Aula, Aula előtér, Galéria, Tanácsterem, Kistanácsterem.

Az Aula foglalható előadások, külsős rendezvények, szalagavatók, koncertek lebonyolítására, melyen a résztvevők maximális létszáma 650 fő. A berendezéssel kapcsolatban Radó Nándorral (30/797-9321), a technikai igényekkel kapcsolatban Kittkáné Bódi Katalin kolléganővel (30/927-5101) szükséges egyeztetni.

A Tanácsterem előadások, PhD védések és habilitációs előadások, értekezletek, workshopok megrendezésére ideális helyiség. A terem maximálisan 100 fő befogadására alkalmas. Berendezése a rendezvény jellegének megfelelően változtatható: asztalok körbe székekkel, moziszerűen, vagy egyéni igények szerint is. A helyiség egy része kérésre paravánnal leválasztható, étkeztetés megoldható. A technikai igényeket a foglaláskor kérjük jelezni. 

A Kistanácsterem megbeszélések lebonyolítására alkalmas, melyen a résztvevők maximális létszáma 16-18 fő. Technikai igényeket a foglaláskor kérjük jelezni.

Hitelesített diploma másolat 

Hitelesített diploma másolatot ki igényelhet? Be kell-e mutatni az eredeti diplomát?

A 2000 előtt végzett orvosok és fogorvosok hitelesített diploma másolatot igényelhetnek e-mailben, vagy írásban, melyhez az eredeti diploma bemutatása nem szükséges. Kérjük a szak és a végzés évét megadni!

Egyetemi Orvos- és Fogorvosnap

Tájékoztató:

http://aok.pte.hu/hu/hirek/hir/12041