Teljesítményértékelés

Egységi admin TÉR értékelési segédlet - 2023A PTE ÁOK kiemelt célja a szakmai életút követése és szervezeti szintű támogatottságának biztosítása, melynek eredménye az egyéni teljesítmény növekedése mellett, az oktatás-kutatás folyamatos fejlődését is biztosítja a Karon. A kari teljesítményértékelési rendszerben (TÉR) a Kar azokat az elvárásokat, szempontokat fogalmazza meg, amelyek alapján a munkatársak teljesítménye féléves, illetve éves rendszerességgel áttekintésre, értékelésre kerül.

A TÉR alkalmazásával a munkatársak napi munkája, munkakörükhöz kapcsolódó feladatainak minősítése valósul meg. A TÉR alkalmazása biztosítja a munkatársak számára a feladatok, célok eredményeinek rendszeres értékelését, továbbá hozzájárul a munkatársak motivációinak feltárásához, fejlődéséhez, valamint a vezető és a munkatárs közötti kapcsolat fejlesztéséhez.

Dékáni Utasítás a PTE ÁOK Teljesítményértékelési Rendszerére vonatkozóan:

6/2022. (03.03.) a PTE ÁOK Teljesítményértékelési Rendszeréről

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az oktatói Teljesítményértékelési Rendszerhez:

A GYIK a böngésző segítségével a http://oktatoi-adatlap.aok.pte.hu webcímen érhető el, intraneten vagy VPN hozzáféréssel. Belépéshez EHA/Neptun kód és jelszó szükséges. Belépést követően a bal oldali menüsorban a Teljesítményértékelés menüpontban a Gyakran ismételt kérdések almenüben található.

További mellékletek és segédletek:

Oktatói TÉR értékelési segédlet vezetőknek - 2021

Oktatói TÉR értékelés segédlet PDP - 2021

Oktatói TÉR segédlet az 1:1 vezetői megbeszélésekről - 2023

Egységi admin TÉR értékelési segédlet - 2023

TÉR útmutató - 2024