Zene, öröm, tavaszvárás a pécsi orvoskaron – jön a 9. Tavaszi koncert

2023. február 20.

Április 4-én immár kilencedszer rendezik meg a Tavaszi koncertet a PTE Általános Orvostudományi Karán. Az adventi örömzenélés méltó párjaként megrendezett eseményen elsősorban az orvos- és gyógyszerészkari oktatók és munkatársak mutatják meg a tehetségüket, akik 19 órától lépnek majd a Dr. Romhányi Görgy Aula színpadára, hogy zenei, énekes, prózai és táncos produkciókkal örvendeztessék meg a PTE polgárait, családtagjaikat és barátaikat.

A 9. Tavaszi koncert nem csupán a tehetségek bemutatkozására kínál lehetőséget. Tartalmas kikapcsolódást, a húsvéti ünnepre való méltó ráhangolódást is ígér. Remek alkalom, hogy kötetlenebb formában találkozzunk egymással, építve ezzel a pécsi orvos- és gyógyszerészkar közösségét.

A szervezők – dr. Fülöp Balázs, Gilincsek Balázs és a Magyar Felvételi és Hallgatói Szolgáltatói Iroda munkatársai – várják mindazon PTE ÁOK és GYTK hallgatók, oktatók és munkatársak jelentkezését, akik előadóként bármilyen énekes, zenei, prózai vagy táncművészeti produkcióval színesítenék a koncert műsorát, melyre a belépés díjtalan.

Jelentkezni ezen a Forms jelentkezési űrlapon lehet 2023. március 22-ig.

A részletes program:

Fotó:

Verébi Dávid - PTE ÁOK