„Hova tovább?!” - szakmai tájékoztató nap a PTE ÁOK és GYTK hallgatóinak

2024. március 6.

A felsőbb éves általános orvostan- és gyógyszerészhallgatókat tájékoztató "Hova tovább?!" szakmai rendezvényt idén március 27-én, délelőtt 9 óra 30 perctől 15 óráig szervezik a pécsi orvoskar Magyar Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Irodájának munkatársai a dr. Romhányi György aulában, illetve az új elméleti tömb SIOT0032-es előadótermében.

A szakmai tájékoztató nap elsődleges célja, hogy hasznos információkkal lássa el a felsőbb éves általános orvostan- és gyógyszerészhallgatókat, segítve őket a szakmai előmenetelükkel kapcsolatos döntések meghozatalában.

Az egyetem vezetőinek megnyitója után a doktori képzésről (PhD) dr. Szekeres Júlia professzor, a Doktori és Habilitációs Tanács elnöke, a rezidensképzésről dr. Forrai-Werling Márta, a Szak- és Továbbképző Központ igazgatója beszél. A rezidens ösztöndíjrendszert dr. Papp Dávid, az Országos Kórházi Főigazgatóság Humánerőforrás-fejlesztési Igazgatóságának osztályvezetője ismerteti, a Klinikai Központ tevékenységét dr. Sebestyén Andor elnök. Dr. Verzár Zsófia, a Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezetének megyei alelnöke a Magyar Orvosi Kamaráról, dr. Hernádi Árpád, a Magyar Rezidens Szövetség pécsi régióelnöke a Magyar Rezidens Szövetségről, a pályakezdők szakmai érdekvédelméről pedig dr. Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke tart tájékoztatót.

Az előadásokkal párhuzamosan, délelőtt 9 órától a dr. Romhányi György aulában az oktatókórházaknak és a PTE Klinikai Központjának a standjainál is tájékozódhatnak a hallgatók.

A részvételi szándékot ezen a regisztrációs linken lehet jelezni:

Hallgatói regisztráció

A szakmai tájékoztató program itt érhető el:

Részletes program

Kérdés esetén a Magyar Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Iroda munkatársaihoz fordulhatnak: fhszi@aok.pte.hu.

Borítókép:

Verébi Dávid

Dokumentum(ok)

Bejelentkezés után látható